Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

Ο σεβασμός στην ιδιωτικότητά σας και η διαχείριση, προστασία και ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων αποτελούν προτεραιότητα για εμάς. Η Εταιρεία μας έχει θεσπίσει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία θα πρέπει να διαβάζεται σαν ενιαίο κείμενο με την Πολιτική Cookies η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσης (εφεξής η «Πολιτική Δεδομένων» ή η «Πολιτική»), με σκοπό να ενημερώσει εσάς που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα https://www.mental.gr/ (εφεξής η «Ιστοσελίδα») και πλοηγήστε σε αυτή, προβαίνετε σε θέαση του περιεχομένου της, καθώς για τον τρόπο επικοινωνίας με χρήστες της Ιστοσελίδας ή με πελάτες της Εταιρείας ή τρίτα υποκείμενα. (εφεξής κατά περίπτωση ο «Χρήστης» ή «ο Πελάτης» και συνολικά ««εσείς», «σας»).

  1. Ποιος είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας;

    1. Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η «ΜΕΝΤΑΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», η οποία εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, επί της οδού Σωρού αρ. 14, T.K. 15125, με ΑΦΜ 099107800, Δ.Ο.Υ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, αρ. τηλεφώνου +30 210 6721585, διεύθυνση email info@mental.gr (εφεξής η «Εταιρεία» ή «εμείς», «μας»).

    2. Στοιχεία επικοινωνίας: Για οποιοδήποτε θέμα αφορά την παρούσα πολιτική απορρήτου και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους εξής τρόπους:

α) Με τηλεφωνική Εξυπηρέτηση στα τηλέφωνα +30 210 6721585, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 πμ – 17:00 μμ.

β) Με αποστολή Email στο info@mental.gr

γ) Με αποστολή απλού ταχυδρομείου στην Δ/νση ταχυδρομείου: Σωρού 14, T.K. 15125, Μαρούσι

  1. Ποια προσωπικά δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε και πως;

Στα προσωπικά δεδομένα σας ανήκει κάθε πληροφορία που επιτρέπει, είτε από μόνη είτε συνδυαστικά με άλλες, τη μοναδική ταυτοποίησή σας, κατά τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679 ή Γενικός Κανονισμός), της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας και των αποφάσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα σας κατά την πλοήγησή σας στην Ιστοσελίδα, την επικοινωνία σας με την Εταιρεία μέσω της φόρμας επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη στην Ιστοσελίδα, ή άλλως, εμείς συλλέγουμε διάφορους τύπους προσωπικών δεδομένων για εσάς, είτε απευθείας από εσάς, είτε από τρίτους, ή/και με αυτοματοποιημένα μέσα.

Ενδεικτικά συλλέγουμε για εσάς τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα:

– Δεδομένα Ταυτότητας: (ονοματεπώνυμο) που μας χορηγείτε, όταν συμπληρώνετε τη φόρμα επικοινωνίας στην Ιστοσελίδα.

– Δεδομένα Επικοινωνίας: (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – email) τα οποία μας χορηγείτε όταν συμπληρώνετε τη φόρμα επικοινωνίας στην Ιστοσελίδα.

– Δεδομένα Επικοινωνίας: (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – email ή/και τηλέφωνο ανά περίπτωση) τα οποία μας χορηγείτε εσείς π.χ. όταν συμπληρώνετε το σχετικό πεδίο στην Ιστοσελίδα μας για να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο (Newsletter) ή όταν είστε πελάτες μας.

– Δεδομένα μέσω Cookies όπως αναφέρεται αναλυτικά στην Πολιτική Cookies.

  1. Ποιος ο σκοπός και ποια η νομική βάση της κάθε επεξεργασίας;

Η παρούσα πολιτική αφορά ειδικά και συγκεκριμένα στις επεξεργασίες που διενεργούνται από την Εταιρεία μέσω της Ιστοσελίδας ή των μέσων επικοινωνίας που χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε μαζί σας στο πλαίσιο των κατωτέρω σκοπών.

Σκοπός ΕπεξεργασίαςΔεδομένα Νομική Βάση Επεξεργασίας
Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας:

(α) για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε αιτήματα επικοινωνίας που μας υποβάλλετε οικειοθελώς μέσω της φόρμας επικοινωνίας η οποία είναι διαθέσιμη στην Ιστοσελίδα μας και

(β) να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε συνέχεια της υποβολής του αιτήματός σας κατά τα ανωτέρω μέσω της φόρμας επικοινωνίας
Δεδομένα ταυτότητας:
Το ονοματεπώνυμό σας

Δεδομένα Επικοινωνίας:
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)

Δεδομένα που μας χορηγείτε στο περιεχόμενο του μηνύματός σας:
Η φόρμα επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη στην Ιστοσελίδα περιλαμβάνει και ένα πεδίο στο οποίο ο Χρήστης μπορεί να συμπληρώσει ελεύθερα το μήνυμά του προς την Εταιρεία.
Σας ενθαρρύνουμε να εισάγετε μόνον εκείνα τα στοιχεία που είναι απολύτως απαραίτητα προκειμένου να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία και να μην περιλαμβάνετε στο μήνυμά σας, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων (π.χ. δεδομένα υγείας) ή κάθε άλλο στοιχείο το οποίο δεν είναι απολύτως απαραίτητο για το σκοπό της επικοινωνίας με την Εταιρεία.
Δεν μπορούμε (και δεν έχουμε υποχρέωση) να ελέγξουμε τη νομιμότητα του περιεχομένου του μηνύματός σας και η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη θα φέρει σε περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματός σας είναι παράνομο ή/και σε περίπτωση που μας χορηγήσετε προσωπικά δεδομένα τα οποία είτε δεν σχετίζονται ή είναι περισσότερα από όσα είναι απολύτως απαραίτητα για το σκοπό της επικοινωνίας μας μαζί σας.
Η συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για την επεξεργασία του αιτήματός σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας και της διενέργειας επικοινωνίας μαζί σας.

Μπορείτε να άρετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε με επικοινωνία στα στοιχεία της Εταιρείας που αναφέρονται στο άρθρο 1.

Διευκρινίζεται ότι η αποστολή αιτήματος από εσάς για επικοινωνία κατά τα ανωτέρω, δεν αποτελεί εγγραφή σε κάποια βάση newsletter.
Επικοινωνία με δική μας πρωτοβουλία λόγω υφιστάμενης σχέσης μαζί σας

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας:

1) για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την εξυπηρέτηση της υφιστάμενης σχέσης μας, με σκοπό την περαιτέρω εξυπηρέτησή σας και την επίλυση τυχόν προβλημάτων

2) για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για εμπορικό σκοπό, ώστε να σας προωθήσουμε υλικό και πληροφορίες που σχετίζονται άμεσα με την υφιστάμενη έννομη σχέση μας, όπως λ.χ. μεταγενέστερα σεμινάρια, καινούριες εκδόσεις μας ή νέα που αφορούν τις υπηρεσίες μας

3) για να σας προωθήσουμε το newsletter μας με νέα που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα μας αλλά και νέα από το λογιστικό χώρο (από το οποίο μπορείτε να απεγγραφείτε επιλέγοντας το σχετικό πεδίο unsubscribe στο newsletter που λαμβάνετε)
Δεδομένα ταυτότητας
Ονοματεπώνυμο

Δεδομένα επικοινωνίας
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και το τηλέφωνό σας, εφόσον μας το έχετε παράσχει δυνάμει της εκάστοτε υφιστάμενης έννομης σχέσης μας.


Τα δεδομένα σας αυτά τα έχουμε λάβει από εσάς, κατόπιν ενδεικτικά υφιστάμενης επαγγελματικής σχέσης για την παροχή υπηρεσιών λογιστικής υποστήριξης από την εταιρεία μας προς εσάς, προηγούμενης συμμετοχή σας σε σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία μας μόνη της ή σε συνεργασία με τρίτους, αγορά των βιβλίων μας κλπ.
Για το α) η εκτέλεση της συμβατικής μας σχέσης για την παροχή προς εσάς των υπηρεσιών μας

Για τα β) και γ) το έννομο συμφέρον της Εταιρείας μας για την αποστολή εμπορικής επικοινωνίας για θέματα τα οποία σχετίζονται άμεσα ή είναι παρεμφερή με την σχέση συνεργασίας μας, μεταξύ άλλων ενημέρωσή σας για εκδηλώσεις μας, συνέδρια, συμμετοχή μας σε φορείς και προγράμματα, παρεμβάσεις μας, άρθρα και βιβλία μας κλπ.


Μπορείτε να ζητήσετε να μη λαμβάνετε καμία εμπορική επικοινωνία από εμάς κατά τα αναφερόμενα στο β) και γ) οποτεδήποτε, επικοινωνώντας μαζί μας στα στοιχεία της Εταιρείας που αναφέρονται στο άρθρο 1 ή (κατά περίπτωση) ενεργοποιώντας την επιλογή unsubscribe που βρίσκεται στο κάτω μέρος του e-mail που λαμβάνετε από εμάς.
(Εμπορική) Επικοινωνία με δική μας πρωτοβουλία από δημόσια προσβάσιμες πηγές

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί μας για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και με το σκοπό της εμπορικής προώθησης των υπηρεσιών και των προϊόντων μας, κατόπιν οικειοθελούς εγγραφής σας σε επαγγελματικούς καταλόγους ή κατόπιν νόμιμης συλλογής από μέρους μας στοιχείων που είναι διαθέσιμα σε δημόσια προσβάσιμες πηγές. Σε αυτή την επικοινωνία περιλαμβάνεται η επικοινωνία για εμπορικό σκοπό (προώθηση υλικού και πληροφοριών) που σχετίζονται άμεσα με την επαγγελματική σας ενασχόληση, όπως λ.χ. λογιστικά/φοροτεχνικά/οικονομικά σεμινάρια, εκδόσεις των βιβλίων μας ή νέα που αφορούν τις υπηρεσίες μας και τα προϊόντα μας.
Δεδομένα ταυτότητας
Ονοματεπώνυμο

Δεδομένα επικοινωνίας
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και το τηλέφωνό σας, εφόσον βρίσκεται στους εν λόγω καταλόγους ή στις δημόσια προσβάσιμες πηγές.
Το έννομο συμφέρον μας για τη λήψη των στοιχείων που περιλαμβάνονται σε επαγγελματικούς καταλόγους στους οποίους νομίμως και οικειοθελώς έχετε εγγραφεί και στους οποίους νομίμως έχει πρόσβαση η εταιρεία μας ή είναι διαθέσιμα από δημόσια προσβάσιμες πηγές


Μπορείτε να ζητήσετε να μη λαμβάνετε καμία εμπορική επικοινωνία από εμάς κατά τα αναφερόμενα στο β) και οποτεδήποτε, επικοινωνώντας μαζί μας στα στοιχεία της Εταιρείας που αναφέρονται στο άρθρο 1 ή (κατά περίπτωση) ενεργοποιώντας την επιλογή unsubscribe που βρίσκεται στο κάτω μέρος του e-mail που λαμβάνετε από εμάς.
Εμπορική Επικοινωνία με δική μας πρωτοβουλία, κατόπιν εγγραφής σας στο Newsletter μας

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας αποστέλλουμε το newsletter της Εταιρείας μας, με νέα που αφορούν στις παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα μας αλλά και νέα από το λογιστικό χώρο, τα οποία σχετίζονται άμεσα με την επαγγελματική σας ενασχόληση, όπως λ.χ. λογιστικά/φοροτεχνικά/ οικονομικά σεμινάρια, εκδόσεις των βιβλίων μας ή νέα που αφορούν τις υπηρεσίες μας και τα προϊόντα μας.
Δεδομένα επικοινωνίας
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) σας.
Η συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για την αποστολή από εμάς του newsletter της Εταιρείας μας, κατόπιν εγγραφής σας στη λίστα αποδεκτών με την εισαγωγή του e-mail σας στο σχετικό πεδίο στην Ιστοσελίδα μας.

Μπορείτε να άρετε οποτεδήποτε την συγκατάθεσή σας, είτε επικοινωνόντας μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας του άρθρου 1 είτε πατώντας στην επιλογή unsubscribe στο εμαιλ που λαμβάνετε.

  1. Πόσο χρόνο διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
    1. Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζετε να αλληλεπιδράτε με εμάς και για όσο τα δεδομένα αυτά είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση των σκοπών επεξεργασίας που περιγράφονται στην παρούσα (π.χ. όταν επικοινωνείτε με την Εταιρεία μέσω της Ιστοσελίδας, τα δεδομένα θα διατηρούνται μόνον για όσο χρόνο απαιτείται για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας επικοινωνίας) ή μέχρι να ασκήσετε το δικαίωμα σας για άρση την συγκατάθεση ή διαγραφής (εφόσον συντρέχει περίπτωση).

    2. Περαιτέρω, τηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τη νομική μας κάλυψη σε περίπτωση κάποιας διένεξης στο πλαίσιο χρήσης της Ιστοσελίδας καθώς και για τη διαχείριση από την Εταιρεία τυχόν εννόμων αξιώσεων (π.χ. εξωδικαστική διαφορά, διαφορά ενώπιον δικαστηρίων ή/και εισαγγελικών ή άλλων αρχών), για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσε να προκύψει ευθύνη από την επεξεργασία, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

    3. Για τον προσδιορισμό του χρόνου διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων, λαμβάνουμε υπόψη μας τη φύση των δεδομένων σας, την ποσότητα, το σκοπό επεξεργασίας τους, την ασφάλεια τους κτλ. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας υπό την προϋπόθεση ότι δεν θίγονται έννομα συμφέροντα της Εταιρείας ή/και δεν υφίσταται έννομη υποχρέωση τήρησής τους κατά τα ανωτέρω. Για την άσκηση του δικαιώματος σας παρακαλούμε επισκεφτείτε τη σχετική ενότητα στην παρούσα Πολιτική.

    4. Σε κάθε περίπτωση, για όσο χρόνο διατηρούμε τα δεδομένα σας, αυτά είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια, σύμφωνα και με τα μέτρα ασφαλείας του άρθρου 8 κατωτέρω.

  1. Ποια είναι τα δικαιώματά σας και ποιες είναι οι διαδικασίες για την άσκηση τους;
    1. Τα δικαιώματά σας μπορείτε να τα ασκήσετε στα στοιχεία επικοινωνίας της Εταιρείας που αναφέρονται στο άρθρο 1.2..

    2. Τα δικαιώματα που μπορείτε να ασκήσετε (κατά περίπτωση και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζει ο Γενικός Κανονισμός) είναι τα εξής: δικαίωμα πρόσβασης (άρθρο 15), δικαίωμα διόρθωσης (άρθρο 16), δικαίωμα διαγραφής (άρθρο 17), δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας (άρθρο 18), δικαίωμα φορητότητας (άρθρο 20), δικαίωμα εναντίωσης (άρθρο 21), δικαίωμα ανθρώπινης παρέμβασης στην αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ (άρθρο 22).

    3. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την εμπιστευτικότητα όλων των αρχείων που περιέχουν προσωπικά δεδομένα και διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε από εσάς απόδειξη της ταυτότητάς σας αν υποβάλλετε αίτημα άσκησης των δικαιωμάτων σας σχετικά με τα εν λόγω αρχεία.

    4. Δεν θα σας επιβαρύνουμε με κόστος για την άσκηση των δικαιωμάτων σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός εάν, όπως προβλέπει ο νόμος, το αίτημά σας για πρόσβαση σε πληροφορίες είναι αβάσιμο ή υπερβολικό, οπότε έχουμε δικαίωμα να χρεώσουμε ένα εύλογο τέλος υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες. Σε κάθε περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε για τυχόν χρεώσεις πριν ολοκληρώσουμε το αίτημά σας.

    5. Στόχος μας είναι να απαντήσουμε σε τυχόν έγκυρα αιτήματα το αργότερο εντός ενός (1) μηνός από τη λήψη τους, εκτός εάν είναι ιδιαίτερα περίπλοκο ή έχετε υποβάλει αρκετά αιτήματα. Θα σας ενημερώσουμε εάν πρόκειται να χρειαστούμε περισσότερο από έναν (1) μήνα για τους λόγους που παρατίθενται ανωτέρω.

    6. Καταγγελία σε Εποπτική αρχή: Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην τοπική Εποπτική Αρχή σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας για την εξεύρεση λύσης στο οποιοδήποτε πρόβλημά σας. Στην Ελλάδα, η εποπτική αρχή για την προστασία δεδομένων είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα – ΑΠΔΠΧ (www.dpa.gr), Κηφισίας 1-3, 11523 Αθήνα, 2106475600, φαξ. 210 6475628.

  1. Ποιοι είναι οι τρίτοι αποδέκτες των δεδομένων σας;

    1. Για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Ιστοσελίδας, η Εταιρεία συνεργάζεται με τρίτες εταιρείες οι οποίες αποκτούν πρόσβαση μόνον σε όσα δεδομένα σας είναι απολύτως απαραίτητα για τη λειτουργική και μηχανογραφική οργάνωση της Ιστοσελίδας μας, τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του Χρήστη, την υποβολή από εσάς της φόρμας επικοινωνίας με την Εταιρεία κλπ. Ενδεικτικά, στις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρίες περιλαμβάνεται και η εταιρεία που υποστηρίζει τεχνικά και φιλοξενεί τεχνικά την Ιστοσελίδα.

    2. Κατά τη διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων σας, σύμφωνα με τα ανωτέρω, εξασφαλίζουμε συνεχώς το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Ως εκ τούτου, τα δεδομένα σας θα διαβιβάζονται μόνο στους παρόχους υπηρεσιών και σε συνεργαζόμενες εταιρείες, οι οποίες έχουν επιλεγεί προσεκτικά και δεσμεύονται με σύμβαση εκ των προτέρων.

    3. Διευκρινίζουμε ότι σε περίπτωση που μέσω της Ιστοσελίδας μας οδηγείστε σε ιστοσελίδες τρίτων, συνεργατών ή μη της Ένωσής μας, η Εταιρεία ουδεμία ανάμειξη έχει σε τυχόν συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας που πραγματοποιείται από τους διαχειριστές των τρίτων ιστοσελίδων στις οποίες εισέρχεστε. Ως εκ τούτου, καλείστε να συμβουλεύεστε την αντίστοιχη πολιτική απορρήτου στην εκάστοτε ιστοσελίδα την οποία επισκέπτεστε.

    4. Η Εταιρεία διατηρεί κατά κανόνα τα προσωπικά σας δεδομένα εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ). Σε περίπτωση που πρόκειται να διαβιβασθούν δεδομένα σε τρίτες χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου για τις οποίες δεν υφίσταται απόφαση επάρκειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή σε Διεθνείς Οργανισμούς, θα λαμβάνονται όλες οι κατάλληλες εγγυήσεις που προβλέπονται στην ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σχετικά με τις διαβιβάσεις προς τρίτες χώρες και θα αναρτώνται οι σχετικές πληροφορίες στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας.

    5. Τέλος, ενδέχεται να χρειαστεί να παράσχουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε φορείς επιβολής του νόμου, προκειμένου να συμμορφωθούμε με νομική υποχρέωση ή δικαστική εντολή.

  1. Πώς διασφαλίζεται η ασφάλεια των δεδομένων σας;

    1. Η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων και της προστασίας τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή/απώλεια/αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλης μορφής αθέμιτη επεξεργασία (π.χ. Firewalls, Access rights control, domain controller, lan segmentation, antivirus, partially encrypted information).

    2. Τα στοιχεία που υποβάλλετε στην Εταιρεία τα διαχειρίζεται αποκλειστικά ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας που τελεί υπό τον έλεγχό της και μόνο κατ’ εντολήν της και από τους αποδέκτες, όπου αυτό είναι απαραίτητο. Για τη διεξαγωγή της επεξεργασίας η Εταιρεία επιλέγει πρόσωπα με αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις από πλευράς τεχνικών γνώσεων και προσωπικής ακεραιότητας για την τήρηση του απορρήτου. Η Εταιρεία μέσω και των αντίστοιχων συμβατικών δεσμεύσεων και των συνεργατών της, λαμβάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου, της εμπιστευτικότητας και της ακεραιότητας των προσωπικών δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια αυτών στο περιβάλλον της Ιστοσελίδας τελεί υπό την επιφύλαξη λόγων που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής της, καθώς και λόγων που οφείλονται σε τεχνική ή άλλη αδυναμία του δικτύου που δεν ελέγχεται από την Εταιρεία ή λόγων ανωτέρας βίας ή τυχηρών γεγονότων.

  2. Εφαρμοστέο Δίκαιο

Για οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει από τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας, αποκλειστικά αρμόδια θα είναι τα ελληνικά δικαστήρια της πόλης των Αθηνών, με βάση το ελληνικό δίκαιο.

  1. Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε την παρούσα Πολιτική, για παράδειγμα για να συμμορφωθούμε με τις νέες απαιτήσεις που επιβάλλουν ισχύοντες νόμοι, οδηγίες, ή τεχνικές απαιτήσεις ή σε περίπτωση αναθεώρησης διαδικασιών ή πρακτικών μας. Θα σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε αναθεώρηση στην Πολιτική Απορρήτου μας με δημοσίευση της στην ιστοσελίδα μας. Επίσης, σας ενθαρρύνουμε να ελέγχετε περιοδικά την παρούσα σελίδα.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com